Sorter efter

1-12 / 22 varer

22 Produkter
 1. whitsunday shorts kvinder
  As low as 400,00 kr.
 2. whitsunday shorts kvinder
  As low as 400,00 kr.
 3. whitsunday shorts kvinder
  As low as 400,00 kr.
 4. Vail Bukser Kvinder
  As low as 600,00 kr.
 5. leysin tights kvinder
  As low as 500,00 kr.
 6. monte rosa shell pants kvinder
  As low as 1.500,00 kr.
 7. niseko shorts unisex
  As low as 400,00 kr.
 8. leysin tights kvinder
  As low as 500,00 kr.
 9. niseko shorts unisex
  As low as 400,00 kr.
 10. niseko shorts unisex
  As low as 400,00 kr.
 11. Salonga Bukser Kvinder
  As low as 1.000,00 kr.
 12. Majella Bukser Kvinder
  As low as 500,00 kr.

1-12 / 22 varer

Bukser (tights, shorts og bukser)

Bukser, shorts, sweatpants, tights, vandrebukser – dit valg af bukser kan gøre en stor forskel for din oplevelse ude i naturen! I vores udvalg hos SOS kan du finde de rigtige bukser til dine behov, uansest hvad dagen står på. 

Når det gælder outdoor, er det vigtigt at være opmærksom på, at dine vandrebukser er velegnet til naturen. De skal være slidstærke og give dig den bedst mulige bevægelsesfrihed såvel som høj komfort. Når disse krav er opfyldt, er det op til dig at finde bukserne med de helt rigtige egenskaber til dine behov – det kan for eksempel være vand- og vindtæthed, en masse lommer eller justerbare elementer. På de varme dage kan det være en god idé at vælge et par vandreshorts, der har de samme gode egenskaber som vandrebukser, men som du ikke får det for varmt i. Andre gange er et par tights det perfekte valg, når du gerne vil være aktiv i naturen. Tights er tætsiddende og støtter muskler og blodcirkulation, samtidig med, at de er strækbare og giver dig god bevægelsesfrihed og åndbarhed. Og selvfølgelig er det ikke kun vandreture, trailrunning eller trekking, de kan bruges til – de er også perfekte til en masse hverdags- og fritidslooks.

Et vigtigt punkt, når du vælger bukser, er deres temperatur- og fugtregulerende egenskaber. Vær opmærksom på attributter som åndbarhed, varmeisolering og beluftning. Nogle af vores bukser er designet til at holde dig kølig, mens du er aktiv, mens andre er vatteret og holder varmen inde, eller er lige i midten af temperaturekstremerne – selvfølgelig uden at spare på åndbarhed og komfort. 

Uanset hvilke bukser du vælger, prioriterer vi, at vores SOS designs kan bruges på tværs af modetendenser og er produceret af slidstærke og holdbare materialer. De passer til en masse forskellige garderober og styles, og kan nemt kombineres med hinanden og med masser af andet tøj, samtidig med, at du kan få glæde af dem sæson efter sæson.