Sorter efter

4 varer

4 Produkter
 1. Nuuk Baselayer bottom Mænd
  As low as 600,00 kr.
 2. Nuuk Baselayer top Mænd
  As low as 700,00 kr.
 3. Kalmar Baselayer top Mænd
  As low as 399,00 kr.
 4. Kalmar Baselayer bottom Mænd
  As low as 350,00 kr.

4 varer

Baselayer til herre

 

En god baselayer har mange fordele. Med den rigtige baselayer kan du være sikker på, at din krop har det godt, mens du er aktiv, og at du får de bedste præmisser for at bruge din energi optimalt. Funktionsundertøj fra SOS varmer kroppen, så du ikke bruger unødvendig energi på at regulere din kropstemperatur. Den giver dig muligheden for at få din ydeevne helt i top, mens den varmer krop og muskler.

 

En baselayer i åndbare og svedtransporterende materialer giver skaber gode betingelser for huden, fordi luften kan komme ind og ud, mens sved bliver transporteret væk fra kroppen – så fryser du ikke, uanset vejret.

Vælger du vores baselayers i merinould, så får du sportsundertøj med udmærkede temperaturregulerende egenskaber. Uld holder dig varm på de kolde dage og køler dig ned, når der er varmt udenfor. Uldens overfladestruktur gør, at den kan kan absorbere op til 30 procent af sin egen vægt i væske og stadigvæk føles tør og lun – det er fordi uldhårets kerne absorberer sved og fugt og binder dem i selve uldfibren. Merinould er et genialt naturligt materiale, når det gælder om at tåle alle slags vejr og træningsintensiteter, da den transporterer sved og fugt væk fra in krop, så den føles tør hele dagen. Udover det er uld naturligt bakteriehæmmende og selvrensende, så der går længere tid før din baselayer lugter af sved – og så behøver den ofte kun at hænges ud til luftning, inden den er frisk og klar til at have på igen.

Hvis du vælger en af vores sømløse baselayers i syntetisk materiale, får du ikke den samme varmeregulerende kvaltitæt. Til gengæld sørger den for, at du får den bedst mulige bevælelsesfrihed, da den er tilsat elastan, som gør den strækbar og slidstærk. En syntetisk baselayer er perfekt til træning med høj intensitet, da den transporterer sved væk fra kroppen og tørrer hurtigt. Vores designs er simple og har et tidsløst, men moderne udtryk. De består af slidstærke materialer, så du kan bruge dem sæson efter sæson – du behøver kun at bestemme dig for en farve og dit foretrukne materiale!