Sorter efter

8 varer

8 Produkter
 1. triglav pile jacket kvinder
  As low as 1.000,00 kr.
 2. Verbier Striktrøje Unisex
  As low as 1.500,00 kr.
 3. Aboda Vindbreaker Unisex
  As low as 1.500,00 kr.
 4. Tignes Vindbreaker Unisex
  As low as 1.500,00 kr.
 5. Verbier Striktrøje Unisex
  As low as 1.500,00 kr.
 6. Verbier Vindbreaker Unisex
  As low as 1.500,00 kr.
 7. Aboda Vindbreaker Unisex
  As low as 1.500,00 kr.
 8. Tignes Vindbreaker Unisex
  As low as 1.500,00 kr.

8 varer

Knitwear

I mange hundrede år og på tværs af kulturer har strik været en veletableret teknologi, der skaber alsidige og utroligt nyttige tekstiler. Det benytter vi os også af i vores SOS knitwear-kollektion, hvor du kan finde alt fra trøjer, windstoppers, bukser til handsker, huer og andre accessories. Med vores udvalg af forskellige slags strik kan du klæde dig godt på i de kolde vintermåneder.

Vores striktrøjer og windstoppere mm. findes i forskellige kvaliteter og styles - for eksempel i ren merinould, en blanding af uld og syntetik eller kun syntetiske materialer. Uanset, hvad du vælger, bruger vi smarte mønstre i vores knitwear, der ikke kun giver et stilrent look, men der også hjælper dig med at holde varmen, uden at få det for varmt. Uld, som du kan finde i mange af vores knitwear-produkter, har mange fordele – bl.a. er den på naturlig vis åndbar, lugthæmmende og antibakteriel. Uld er også selvrensende, hvilket betyder, at du ikke altid behøver at vaske dine uldtrøjer – du kan bare hænge dem ud i solen, så den bliver frisk og klar til brug igen. 

Alle de gode egenskaber, der følger med strik og uld, kan du selvfølgelig også få glæde af, når du køber vores øvrige knitwear, eksempelvis huer, handsker og bukser. Vores strik byder på funktionelle egenskaber og er dejligt bløde – udover det har de også et tidsløst, moderne og simpelt look. Vores striktrøjer, windstoppere, huer og handsker kan kombineres med næsten alt – både når du står på ski, takler hverdagen eller slapper af derhjemme. Vi bruger slidstærke materialer af høj kvalitet til at sikre, at du kan få glæde af vores knitwear i mange sæsoner, og ikke behøver at købe nyt tøj hele tiden.