Sorter efter

6 varer

6 Produkter
 1. WildChild Skibriller Unisex
  As low as 800,00 kr.
 2. Cooper Elite MIPS Hjelm Unisex
  As low as 1.200,00 kr.
 3. Cooper Elite MIPS Hjelm Unisex
  As low as 1.200,00 kr.
 4. Cooper Hjelm Unisex
  As low as 800,00 kr.
 5. Cooper Hjelm Unisex
  As low as 800,00 kr.

6 varer

Hjelme og skibriller

Uanset, hvor eventyrlysten, forsigtig eller afslappet du er, når du står på ski: din sikkerhed skal altid prioriteres højt. Derfor er det uundværligt at bære en god hjelm og et par skibriller eller goggles, da de beskytter dig mod skader, mens du står på ski, og øger din sikkerhed ved at give dig det bedst mulige syn.

Når det gælder skibriller, er det vigtigt at prioritere høj kvalitet. Det er kun med god UV beskyttelse og glas, der ikke begrænser, men optimerer dit syn, at du får en god og sikker oplevelse. Derfor kan du finde nyttige egenskaber såsom anti-fog (anti-dug) glas og goggles med glas i forskellige farver, der gør, at du ser godt i forskellige vejrforhold og lys. Vores skibriller har strækbare og justerbare remmer såvel som skum, der gør, at skibrillerne sidder tæt og komfortabelt, og effektivt holder vind og kulde ude. Udover det har de et sporty og moderne look.

Det er også et must at vælge en god skihjelm, der sidder ordentligt og består af slidstærke og sikre materialer, så du kan undgå alvorlige skader. Hos SOS kan du finde skihjelme, der nemt kan tilpasses til din hovedstørrelse, og der har en masse nyttige features såsom polstrede remmer og beslag, der hjælper med at holde dine skibriller på plads. Med vores SOS hjelme behøver du ikke at være bekymret for at ødelægge dit ski-look – takket være vores cleane og simple designs passer vores skihjelme til ethvert vintersportlook.