Sorter efter

10 varer

10 Produkter
 1. Lipno Skibukser Kvinder
  As low as 3.000,00 kr.
 2. Azuga Skibukser Kvinder
  As low as 1.600,00 kr.
 3. Keilberg Skibukser Kvinder
  As low as 1.700,00 kr.
 4. Straja Skibukser Kvinder
  As low as 2.400,00 kr.
 5. Lipno Skibukser Kvinder
  As low as 3.000,00 kr.
 6. Lipno Skibukser Kvinder
  As low as 3.500,00 kr.
 7. Alta Skibukser Kvinder
  As low as 1.750,00 kr. Regular Price 2.500,00 kr. -30%
 8. Ruka Skibukser Kvinder
  As low as 3.300,00 kr.
 9. Silverton Skibukser Kvinder
  As low as 1.960,00 kr. Regular Price 2.800,00 kr. -30%

10 varer

Skijakker til kvinder

 

For at opnå den bedst mulige oplevelse på skipisten, er det vigtigt at vælge tøj med høj kvalitet og god bevægelsesfrihed i tankerne. SOS er baseret på visionen om at skabe verdensbeste skitøj – derfor har vi designet de bedste skijakker til dig.

 

Inspirationen bag vores designs kommer fra freerider-kulturen, hvor løse pasformer er populære. Med androgyne designs, der byder på nyttige og velovervejede detaljer og materialer, tilbyder vi nogle af de bedste dameskijakker på markedet. Vores skijakker er fremstillet med den strækbare membran Dermizax eller vores Triangle Tech Layer, der sikrer udmærket bevægelsesfrihed. Vores udvalg består af shelljakker og isolerede jakker, som er designet i samarbejde med PrimaLoft, hvor vi bruger den tyndest og lettest mulige PrimaLoft vattering, der kan give dig varme, bevægelsesfrihed og et stilbevidst look. Uanset hvilken slags skijakke du leder efter, er vores skijakker vandtætte, vindtætte og meget åndbare, så du altid er varm og tør i alle slags vejr og under alle dine aktiviteter.

 

Ud over materialvalget er detaljerne også vigtige for den perfekte skioplevelse. Vores skijakker er designet med snefang, lommer til skipas og personlige ejendele, gamacher, vandtætte lynlås, ekstra lynlås og meshdetaljer til beluftning. Hætterne på vores jakker er tilpasset så de kan bruges over skihjelme og har ekstra god plads omkring skuldrene, så du får den bedst mulige bevægelsesfrihed. Takket være tidsløse farver og pasformer kan du få glæde af vores SOS skijakker