Sorter efter

10 varer

10 Produkter
 1. muju full zip midlayer mænd
  As low as 700,00 kr.
 2. Jasna Skipulli Mænd
  As low as 500,00 kr.
 3. Jasna Skipulli Mænd
  As low as 500,00 kr.
 4. Gotska Midlayer Mænd
  As low as 500,00 kr.
 5. Muju Midlayer Mænd
  As low as 700,00 kr.
 6. Muju Midlayer Mænd
  As low as 700,00 kr.
 7. Muju Midlayer Mænd
  As low as 700,00 kr.
 8. Jasna Skipulli Mænd
  As low as 500,00 kr.
 9. Jasna Skipulli Mænd
  As low as 500,00 kr.
 10. Muju Midlayer Mænd
  As low as 700,00 kr.

10 varer

Midlayers til mænd

 

Når kulden banker på, er det vigtigt at tage flere lag tøj på og vælge den perfekte midlayer til dit look. Hos SOS tilbyder vi forskellige designs og kvaliteter, du kan vælge imellem, når det gælder om at finde det helt rigtige midterlag til dig.

 

En midlayer er et isolerende lag, der hjælper dig med at regulere din kropstemperatur. Ligesom det er tilfældet med baselayers findes der en masse forskellige slags midlayers med forskellige funktioner og teksturer. Uanset, om du skal stå på ski eller har andre planer i det kolde vejr, er det godt at sætte pris på god kvalitet, når du vælger din midlayer. Med et kvalitativt højtstående midterlag får du den bedst mulige bevægelsesfrihed og åndbarhed. En god midlayer hjælper med at opretholde en behagelig og konstant varme, så din kropstemperatur bliver reguleret optimalt, uanset hvilke aktiviteter du deltager i.

 

Med uld og merinould får du et funktionelt materiale med en helt naturlig varmeisolerende virkning. Uld er meget temperaturregulerende og transporterer sved og kondensvand væk fra kroppen. Derudover er det meget mindre sandsynligt, at en midlayer i uld begynder at lugte af sved, end det er med en syntetisk midlayer. Men syntetiske materialer såsom polyester og fleece har også store fordele: de byder på god varmeisolering, absorberer ikke for meget fugt og tørrer ekstremt hurtigt.